Image

DIY Album de Nuntă

Nu vă mai plictisesc mult cu pozele de la nunta noastră, promit! Cu toate acestea cred că merită să povestesc despre un serviciu online, cu ajutorul căruia îţi configurezi singurel albumul de poze aşa cum îţi doreşti: poţi alege aspectul şi calitatea paginilor, tipul coperţilor, dimenisunea albumului. Este vorba despre CEWE .

Noi am avut în oferta foto de nuntă două albume incluse: unul de dimensiune 30×30 cm închis şi unul de dimensiune 30×20 cm închis şi am cumpărat în plus un album pentru naşi. În general preţul unui album la fotograf este peste 100 EUR şi aşa a fost şi la noi. Ne-am dorit să facem albume şi pentru părinţi şi pentru că aflasem de la un amic de CEWE am decis să încercăm varianta aceasta, care părea mult mai puţin costisitoare.

Am făcut două albume, de dimensiune 21x28cm închise (format panoramic) şi care conţin 26 pagini fiecare. Preţul unui album de dimensiunile alese de noi începe de la 134 lei – în final pe noi ne-a costat 150 lei, pentru că am upgradat tipul de hârtie – şi a fost de 3 ori mai mic decât un album la fotograf.

De pe site vă descărcaţi pe calculator un configurator pentru albume care este destul simplu de utilizat. Albumele au fost gata în 7 zile lucrătoare, iar noi suntem foarte mulţumiţi de calitatea printurilor.

Aici am inclus câteva pagini din album – poze la poze 🙂

Primele 2 imagini sunt de la două pagini, aşa cum arăta în programul cu care îţi editezi albumul.2

1

Următoarele poze sunt cu albumele, după ce le-am primit.

DSC02545DSC02547DSC02549

DSC02554

Un aspect de menţionat, pentru cei care sunt foarte pretenţioşi, este că pe coperta de la finalul albumului cei de la CEWE îşi fac un pic de reclamă, care nu apare atunci când îţi construieşti albumul şi de care afli abia când primeşti comanda.

DSC02551

DSC02553

Dacă voi aţi folosit alte servicii asemănătoare de care sunteţi mulţumiţi, nu fiţi timizi, spuneţi-ne şi nouă despre ele.

Spor la albume!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.